Avalikku joomist keelav seadusemuudatus läbis esimese lugemise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogus läbis neljapäeval esimese lugemise korrakaitseseaduse muutmise eelnõu, millega keelatakse taas avalik alkoholitarbimine. Foto on illustreeriv.
Riigikogus läbis neljapäeval esimese lugemise korrakaitseseaduse muutmise eelnõu, millega keelatakse taas avalik alkoholitarbimine. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Riigikogus läbis neljapäeval esimese lugemise korrakaitseseaduse muutmise eelnõu, millega taas keelatakse avalik alkoholitarbimine.

Eelnõu tutvustanud justiitsminister Andres Anvelt ütles, et korrakaitseseaduse avalikku alkoholitarbimist puudutav osa viiakse kooskõlla ühiskonna ootuste ja inimeste harjumuspärase käitumisega, teatas justiitsministeeriumi pressiesindaja.

"Seda toetab näiteks tervise arengu instituudi tellitud uurimus, mille järgi ei poolda 82 protsenti vastanutest alkohoolsete jookide tarvitamise lubamist avalikes kohtades. Samal ajal peame alkoholismi kui ühiskonna valupunktiiga edasi tegelema, seda probleemi seadusemuudatus ei lahenda,“ ütles minister oma kõnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles