Täiskasvanute gümnaasiumid kogunesid seminarile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Rapla täiskasvanute gümnaasiumi õpetajad õpitoas.
Pärnu ja Rapla täiskasvanute gümnaasiumi õpetajad õpitoas. Foto: Erakogu

Pärnu täiskasvanute gümnaasium korraldab täna kolmanda täiskasvanute gümnaasiumide õpilaste uurimistööde ja praktiliste tööde seminari, kus osalejaid on üle Eesti: Rakverest, Võrust, Raplast, Paidest ja Tallinnast.

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi projekti- ja noorsoojuhi Ulla Lehtsaare ütlust mööda on seminari eesmärk vahetada kogemusi ja julgustada nii õpilasi kui ka nende juhendajaid uurimis- ja praktiliste tööde koostamisel.

Päeva esimeses osas toimuvad õpitoad. Õpetajad saavad teadmisi täiendada õpitoas „Teaduslik lähenemine ja uurimistöö eetika“, mida juhendab Kristiina Treial Tartu ülikoolist. Õpilaste õpitoa „Mis või kes aitab õpilasel koostada uurimistööd või praktilist tööd“ juhendaja on Mati Talvik koolitusfirmast Merlecons.

Päeva teises pooles teevad õpilased ettekandeid, kus nad tutvustavad oma uurimis- ja praktilisi töid. Kuulata saab Erle Kivisaare “Pärnu ajaloolised monumendid”, Janek Taugi “Nikolai Vagneri muinasjuttude tõlkimine”, Kadri Jürgensoni “Ananassi ja sidruni kasvatamine aknalaual”,  Eva Tamfeldi “Tallinna vanalinna tänavate nimed”, Kristjan Raju ja Cathlyn Leppiku “Kaanekangutaja” ning Illi Smolina “Rahulolu versus efektiivsus Rapla Selveris”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles