Lahedal koolipäeval käis üle saja pärnaka

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval toimus Tallinnas Nordea kontserdimajas juba 11.korda noortekonverents-etendus "Lahe koolipäev", kus sel aastal osales 1100 noort üle Eesti.
Kolmapäeval toimus Tallinnas Nordea kontserdimajas juba 11.korda noortekonverents-etendus "Lahe koolipäev", kus sel aastal osales 1100 noort üle Eesti. Foto: Erakogu

Kolmapäeval toimus Tallinnas Nordea kontserdimajas juba 11. korda noortekonverents-etendus "Lahe koolipäev", kus sel aastal osales rekordiliselt 1100 noort üle kogu Eesti.

Pärnust käis konverentsil üle saja noore.

Noortekonverents arutles tänavu kire leidmise, takistuste ületamise ja tasakaalu saavutamise üle, kandes alapealkirja „Elad ise oma elu?”.

Konverentsi alustasid Märt Treier, Aigi Vahing ja Ville Jehe, kes õpetasid noori julgelt unistama, kõrgeid eesmärke seadma ja endas sisemist kirge leidma.

Takistuste ületamisest ja pühendumisest kõnelesid noortele Andres Sõber, Lea Dali Lion ja Tanja Mihhailova.

Elus tasakaalu aitasid noortel leida Kalev Külaase ja Kristel Talvistu.

Konverentsile pani väärika lõpu dirigent Hirvo Surva poistekooriga. Lavalaudadel sai näha hulganisti tantsijaid ja trummareidki.

Pärastlõunal kuulutas riigikogu esimees ja konkursi patroon Eiki Nestor välja hea eeskuju stipendiaadi, kelleks sai Liivika Koobakene Rõugest. Stipendiumi suurus on 1300 eurot.

Konkursiga tänati noori, kes on oma kodukandi ja kaaskondlaste hüvanguks teinud tegusid, mis on mõjutanud kohalikku elu positiivselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles