Lapsevanem paneb õpilased häid suhteid looma

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilased valmistasid Raili Kristenseni (pildil) juhendamisel vahvad nõiasõrmi meenutavad küpsised, kus “küüneks” on mandel ja “vereks” moos.
Õpilased valmistasid Raili Kristenseni (pildil) juhendamisel vahvad nõiasõrmi meenutavad küpsised, kus “küüneks” on mandel ja “vereks” moos. Foto: Anu Villmann

Nelja lapse ema algatas Pärnu Kuninga tänava põhikoolis rea häid suhteid loovaid tegevusi, millesse praegu on haaratud kaks klassi, kuid edaspidi ilmselt kogu koolipere.

Sotsiaalpedagoogi haridusega Raili Kristenseni välja mõeldud ettevõtmine “Mina ei kiusa – õigus olla” ei ole järjekordne euroraha toetusel käima lükatud kuiv ja elukauge projekt, mida saadab hunnik bürokraatiat.

“Mina ei kiusa – õigus olla” on läbinisti inimlik algatus, see on ühe ema püüd ilma tuntud eestkõnelejate, projektide ja ametniketa ise midagi ära teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles