Raadiomaastikule ilmus uus tegija

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Hit FM stuudio Tallinnas Solarise keskuses.
Raadio Hit FM stuudio Tallinnas Solarise keskuses. Foto: HIT FM

Täna varahommikul alustas Eesti suuremates linnades ja nende lähiümbrustes programmi edastamist muusikaraadio Hit FM, kus rõhk on heli kvaliteedil ja isikupärasel muusikavalikul.

Vastne raadiojaam erineb muudest muusikajaamadest eelkõige selle poolest, et lood valib iga saatejuht ise, lähtudes saatetunnist ja selle iseloomust. Parima helikvaliteedi saavutamiseks lastakse eetrisse ainult lineaarset CD-kvaliteediga muusikat ja välditakse signaali edastamisel stuudiost saatjasse heli digitaalset kompresseerimist. Selliselt kõlavad raadios kõik muusikapalad täpselt nii, nagu helirežissöörid ja produtsendid on need loonud.

Raadio Hit FMi sagedus Pärnumaal on 96,4. Veel kuuleb jaama Tallinnas ja Harju- ning Tartumaal.

Kohalikul erakapitalil põhineva raadiojaama kaasasutaja ja tegevjuhi Priit Allase sõnutsi on Raadio Hit FM kvaliteetne, uuendusmeelne ja positiivset meeleolu loov muusikaraadio igas eas kuulajatele. “On aeg teha raadiot neile, kes armastavad head muusikat, positiivseid saatejuhte ja häid emotsioone. On aeg midagi muuta ja teha kõik, et raadio oleks jälle põnev, muusikaliselt mitmekesine ja arvestaks oma kuulajate soovidega,“ teatas Allas.

Raadioeetris löövad kaasa kunagised ja praegused tegijad raadiomaastikult: Marko Söönurm, Aivar Sirelpuu, Kaido Vare, Urmas Linnamägi, Priit Allas.

Raadio Hit FMi stuudio asub Tallinnas Solarise keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles