Sibyl Vane läheb Soome minituurile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane.
Sibyl Vane. Foto: Promopilt

Pärnu alternatiivroki trio Sibyl Vane sõidab taas Soome, et anda kontserte Helsingis, Lahtis ja Karjaas.

Sibyl Vane valmistub selleks, et minna stuudiosse salvestama oma teist albumit. Samal ajal on nad otsustanud anda enda Soome fännidele võimaluse kuulata materjali, mille salvestamist alustatakse järgmisel nädalal.

Minituur koos Soome poproki bändiga The Lips alustab Helsingi legendaarsest klubis Le Bonk homme. Järgnevad kontserdid Lahtis ja Karjaas neljapäeval ja reedel.

Sibyl Vane’i laulja Helena Randlahe sõnutsi on alati siiras rõõm minna tagasi Soome.

„See on väga rõõmustav, et Soomes on kestev ja tõusev huvi meie muusika vastu ja meid on korduvalt tagasi kutsutud pärast esimest tuuri 2013. aasta suvel. Need kontserdid on teatud verstapost uue albumi ettevalmistuses. Me oleme teinud palju tööd lugude detailide, kõla ja atmosfääriga. Kavatseme kontsertidel mängida poole sellest materjalist, mida oleme valmis salvestama. Viimase valiku plaadile minevatest lugudest teeme pärast salvestussessioone.“

Sibyl Vane saavutas laiema tuntuse Noortebändi konkursi võidu järel 2011. aastal. Veidi hiljem avastas nad Läti tuntuim plaadifirma I Love You Records. Debüütalbum „Love, Holy Water and TV“ ilmus 2012. aasta sügisel ja sellele järgnes kaks aastat tuuritamist Baltikumis, Rootsis, Soomes, kuid jõuti ka Ukrainasse ja Suurbritanniasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles