Tervise Paradiisi taha valmib vaateplatvormiga matkarada

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise Paradiisi ja mere vahele kerkib järgmise aasta rannahooaja alguseks üle poole kilomeetri pikk matkarada ühes kahetasandilise vaateplatvormiga.
Tervise Paradiisi ja mere vahele kerkib järgmise aasta rannahooaja alguseks üle poole kilomeetri pikk matkarada ühes kahetasandilise vaateplatvormiga. Foto: Ants Liigus

Kui sel aastal tõi linnalehmade projekt Pärnu rannaniidule kaks uhket linnuvaatlustorni, siis tuleva aasta suveks valmib sama projekti raames Tervise Paradiisi taha lai matkarada ühes vaateplatvormiga.

Matkaraja väljaehitamise eeltööd on juba alanud: ehitajad on märkinud maha raja kulgemistee ja pärast geodeetide suviseid uurimisi pinnast sondeerinud.

Nii palju kui ilmaolud lubavad, tehakse töid talve jooksul ära, ent kuna rada tuleb roostiku ja lõuka ehk üsna vesise ala kohale, jääb suurem osa töödest kevadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles