Rääma noored ärgitavad helkurit kandma

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma põhikooli noored demonstreerivad detsembris toimuval üritusel, kuidas säravad helkurid ja helkurvestid, kui neile valgus suunata. Samuti näidatakse, et ilma helkurita tumedas riietuses inimene ei paista autojuhile üldse silma.
Rääma põhikooli noored demonstreerivad detsembris toimuval üritusel, kuidas säravad helkurid ja helkurvestid, kui neile valgus suunata. Samuti näidatakse, et ilma helkurita tumedas riietuses inimene ei paista autojuhile üldse silma. Foto: Ardi Truija

Pärnu Rääma põhikooli noored korraldavad detsembris Port Arturi kaubamaja juures helkuri kandmise ja jagamise aktsiooni “Sära pimedas!”, et näidata linnarahvale, kui oluline on helkur liikluses pimedal ajal.

Rääma põhikooli noorsootöötaja Madde Rebane märkis, et idee algatajaks olid koolinoored ise.

“Algul oli plaanis teha lihtsalt flashmob, aga siis mõtlesime, et teavitustöö võiks ka ikka olla,” avas Rebane. “Tahame rõhutada, et isegi kui teil helkurit ei ole, kandke heledaid riideid, siis paistate paremini silma.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles