Raekülas tuleb hea kodaniku nädal

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Raeküla koostöökolmik ehk kool, lasteaed ja Vanakooli keskus korraldab seitsmendat aastat järjest hea kodaniku nädalat, mis avatakse laupäeva, 22. novembri  keskpäeval perepäevaga Madripidu.

Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Marina Mesipuu ütles perepäevast rääkides, et seal on mardi- ja kadripäevale kohased tantsud ja mängud ning tegutsevad töötoad. Avatud on näomaalingute osakond.

Esmaspäeval tuleb folkloorihommik. Kolmapäeva õhtul on avatud käsitööring kõigile huvilistele. Neljapäeval külastatakse riigikogu ja õhtul saavad huvilised sõna sekka öelda Raeküla strateegia arutelul.

Neljandat korda antakse välja Raeküla hea kodaniku tiitel. „Kutsume eraisikuid ja organisatsioone esitama veel nädalajagu päevi, kuni 27. novembrini, tiitlikandidaate,“ edastas Mesipuu.

Finaalüritusena leiab laupäeval, 29. novembril Raeküla Vanakooli keskuses aset pereansamblite võistulaulmine Peretuur 2014. Festivali külalisesinajad on Pilliklubi ja ansambel Mirtel.

„Ootame end kirja panema väikesi ja suuri laulu- ja pillisõpru: vanemaid või vanavanemaid ja lapsi-lapselapsi,“ selgitas Mesipuu. „Pereansamblitelt ootame üht jõuluteemalist  ja üht omal valikul lugu pillidel või laulu saatega.“

Registreerimine on kuni 23. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles