Korvpallureil statistikas kaks esikohta

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste kõrgliigas on suurem osa põhiturniiri mängudest veel ees, aga statistika annab juba aimu, kes-mis on meeskondade tänavused trumbid ja nõrgad kohad.

Pärnu meeskonna kapten ja kaitsemängu liider Silver Leppik on seni liiga parim pallide vaheltlõikaja. Meeskonna uusim täiendus leedulasest keskmängija Ronaldas Rutkauskas on seni liiga kõrgeima kasuteguriga mängija (8. Renato Lindmets). Vastasmängijailt vigade teenimise arvestuses on Rutkauskas teine (5,67 viga mängu kohta), Lindmets kolmas (5,50) ja Rannar Raap kaheksas (4,50). Ründelauapallide hankimises on Rutkauskas teine (4,33), kõigi lauapallide arvestuses neljas (8,67).

Kahepunktivisete tabavusprotsendilt on kolmas Raap (68%), kuues Rutkauskas (63%), kolmepunktivisetes neljas Janis Vahter (45%). Vabavisked on tänavu olnud Pärnul tagasihoidlikud, parimana on Sandis Silavs 13. (80%).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles