Uus aeg – unusta CD!

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ostsin hiljuti uue auto. Ei ütle, mis marki. Sadu võimalikke automarke vaadates selgelt odavapoolse, rahakotti kiigates loomulikult hinge kriipivalt kalli.

Ent mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid hoopis ühest üllatusest. Mossel oli peal ragisev raadio, Žigulil mõnikord linte vahele kerinud kassetikas, aga seda häda sai pliiatsiga praavitada. Mingil ajal ilmusid mu autodele CD-mängijad ja tol praeguseks hetkeks eelviimasel oli koguni kuus plaati mahutanud CD-box.

Nüüd aga – seda minu uut ja head tuleb ühest selle aasta nädalast tehasest juba ilma igasuguse plaadipiluta! On küll puutetundliku ekraani ja hea kõlaga raadio, USB-port mälupulga või MP3-mängija jaoks, ka auk mälukaardi tarvis. Aga oma CDde kogu, mida varem põhiliselt autos kedrata armastasin, võin ilmselt teatud kohast veega alla lasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles