Reisimine pole privileeg, vaid õigus

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismikoolitaja Thomas Baumi jutu järgi mõjutavad turismi ka sotsiaalsed probleemid, näiteks põlvkondade ebaproportsionaalsuse kasv ja migratsioon.
Turismikoolitaja Thomas Baumi jutu järgi mõjutavad turismi ka sotsiaalsed probleemid, näiteks põlvkondade ebaproportsionaalsuse kasv ja migratsioon. Foto: Pärnu kolledž

Turismikoolitaja Thomas Baum Šotimaalt osales möödunud nädalal Pärnus peetud turismikonverentsil, kus kõneles muutustest turismis töö ja töökohtade vaatevinklist.

Selle teemaga on ta tegelnud Inglismaal ja Iirimaal niihästi uurimistööde kui koolituste kaudu üle 30 aasta. Ta on töötanud turismis era- ja riigisektoris, osalenud Aasia ja Ida-Euroopa projektides.

Turism paelub Baumi jätkuvalt. Ta peab seda väga mitmekesiseks valdkonnaks, kuigi teemad ja probleemid on lähedased üsna eri paikades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles