Pildid: päästjad tõid Pärnus põlevast korterist välja kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul puhkes tulekahju Pärnus Karja tänava elamus, kust toodi välja kaks vanemat inimest.

Päästjad said kell 18.32 teate põlengust Karja tänaval, kus teataja jutu järgi põles maja esimene korrus, teada oli seegi, et majas võivad olla vanemad inimesed, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Krtisti Kais.

Päästjad lõhkusid majja sisenemiseks ukse ja alustasid suitsusukeldumisega. Kell 18.39 toodi majast välja esimene kannatanu, mõni minut hiljem leiti teinegi ja toodi välja. Kiirabi viis 65aastase mehe ja 64aastase naise haiglasse.

Päästjad jätkasid suitsusukeldumisega ja kontrollisid üle maja teise korruse. Rohkem kannatanuid ei leitud. 

Kell 18.48 põleng lokaliseeriti. Tulekahju likvideeriti kell 19.19. Esmastel andmetel põles korteris diivan ja tuld oli võtnud laudki. Millest põleng alguse sai, selgitab menetlus.

Päästjad tuletavad kõigile meelde, et hooletu ümberkäimine lahtise tulega võib lõppeda väga õnnetult. Eestis on sellel aastal toimunud 497 tulekahju, mis on alguse saanud lahtisest tulest. Hooletusest suitsetamisel on alguse saanud 119 põlengut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles