Konkurss "Ettevõtlik pärnakas" alustab neljandat hooaega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi "Ettevõtlik pärnakas" auhinnalise kohaga kaasnev meene.
Konkursi "Ettevõtlik pärnakas" auhinnalise kohaga kaasnev meene. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus kuulutas taas välja konkursi “Ettevõtlik pärnakas”, mille eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aidata kaasa uuenduslike ettevõtete loomisele Pärnumaal. Seekordne algatus on neljas.

Konkurss koosneb, nagu varasemadki, kahest etapist. 1. detsembriks ootab linnavalitsus kõiki oma äriideid esitama. Konkursi teises etapis saavad parimate ideede autorid võimaluse osaleda koolitustel ja saada professionaalset nõustamist, et kirjutada oma äriidee äriplaaniks. Parima äriplaani esitaja saab idee elluviimiseks 3000 euro suuruse toetuse, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Eelmisele konkursile laekus 25 eri valdkondi puudutavat äriideed. Finaali jõudis neis 12. Kolmanda hooaja võitjaks nimetati Ivar Maidla ja Rauno Oja, kes teevad maakeldreid.

Konkursi algatas Pärnu linnavalitsus koos Swedbankiga. Ettevõtmist toetavad Pärnumaa ettevõtted ja Pärnu maavalitsus maakondliku arendustegevuse programmi kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles