Ettevõtlikud pärnakad peavad palgatöö kõrvalt veebipoode

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil “Ettevõtlik pärnakas” osalenud Eve Eamets müüb tantsukingi, -susse ja -riideid, rõngaid, aksessuaare ning muid võimlemis- ja tantsutarvikuid. Alguses kaubitses ta tavalises poes ja e-poes paralleelselt, kuid nüüd peab ainult veebiäri.
Konkursil “Ettevõtlik pärnakas” osalenud Eve Eamets müüb tantsukingi, -susse ja -riideid, rõngaid, aksessuaare ning muid võimlemis- ja tantsutarvikuid. Alguses kaubitses ta tavalises poes ja e-poes paralleelselt, kuid nüüd peab ainult veebiäri. Foto: Urmas Luik

Nädala pärast selgub, kui palju äriideid laekus Pärnu linnavalitsuse korraldatud “Ettevõtliku pärnaka” neljanda hooaja konkursile.

Enne kui ideede esitamine lukku läheb, uurisime, kuidas on läinud eelmise hooaja finalistidel ja kas nende konkursilt tuule tiibadesse saanud ärid on elus.

Mullu tuli võistlusele 25 äriideed. Komisjon valis neist välja 18, mille esitajad pääsesid koolituste vooru. Teiste seas jõudis tugevamate sekka Kaie Treiman, kes soovis luua e-poest ja nipiblogist koosnevat internetikeskkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles