Koidula õpilased külastavad e-Estonia esitluskeskust

Ille Rohtlaan
, Koidula gümnaasiumi õppejuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula kooli meedia- ja kommunikatsiooniõpetaja Siret Schutting tutvustab e-Estonia esitluskeskust.
Koidula kooli meedia- ja kommunikatsiooniõpetaja Siret Schutting tutvustab e-Estonia esitluskeskust. Foto: Erakogu

Pärnu Koidula gümnaasiumi meedia ja kommunikatsioonikursusi valinud õpilased sõidavad õppereisile e-Estonia esitluskeskusse, mis on võõrustanud paljude riikide ministreid ja presidente.

Koidula kooli õpilasi võtab esitluskeskuses vastu sõuruumi tegevdirektor, Koidula kooli meedia- ja kommunikatsiooniõpetaja Siret Schutting, kes tutvustab e-Eestit, e-lahendusi, veab arutelu infoühiskonna teemal, tutvustab World EXPO Milano 2015 meeskonda ja Eesti paviljoni.  Õpilastel on võimalus saada osa EXPO lühifilmi esilinastusest.

E-Estonia esitluskeskus koondab Eesti infoühiskonna parimaid praktikaid, kus külastajad saavad tutvuda Eesti infoühiskonna edulugudega. Näha saab avaliku- ja erasektori lahendusi, nagu seda on e-Tervis, riigiportaal, e-Kool, digiallkiri, mID ja teised.

Uus e-Estonia esitluskeskus on Eesti IKT demokeskuse järeltulija, mille lõi 2009. aastal Eesti IKT ekspordiklaster. IKT demokeskus võõrustas viie tegutsemisaasta jooksul 1300 delegatsiooni, paljude riikide ministreid ja presidente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles