80ndad Tõstamaa keskkoolis

, Tõstamaa keskkooli huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playback Tõstamaa keskkoolis. Esimese koha saanud 11. klassi etteaste.
Playback Tõstamaa keskkoolis. Esimese koha saanud 11. klassi etteaste. Foto: Toomas Mitt

Tõstamaa keskkoolis toimus möödunud neljapäeval traditsiooniline üritus Playback, mille teema oli seekord 1980ndad. Kõik klassid alates 5. klassist olid ette valmistanud etteasted, mida hindas kolmeliikmeline žürii. Õhtu jätkus diskoga.

Playback Tõstamaa keskkoolis on üks populaarsemaid üritusi, mida noored ootavad iga aasta. Selle aasta teemat aitasid valida kooli õpilasesindus ja üllatusena tuli nende huvi 1980ndate vastu.

Laval võis näha Michael Jacksonit, Freddy Mercuryt, ansambleid Fix, Kuldne Trioi. Mitu klassi miksis kava mitmest laulust, see tegi etteaste kirevamaks ja huvitavamaks. Nii esitasid õpetajadki kolmest laulust koosneva etteaste.

Üritusest võttis osa töölisklasski, kuhu kuulusid lapsevanemad. Koostöös huvijuhiga astusid nad lavale üllatusesinejatena looga „Kes ei tööta, see ei söö“ ja nende hüüdlause kõigile kõlas: „Kes ei õpi, see ei söö“.

Esimese koha saavutas 11. klass, kes sai rändkarika ja koogi. Nende kava koosnes viiest loost, punkti pani laul „Tere, perestroika!“. Teise koha sai 10. klass suurepärase Michael Jacksoni ja "Grease'i" matkimisega ja kolmandaks tuli 9. klass, kelle esituses sai näha nii Anne Veskit kui Marju Länikut kui palju teisi artiste.

Tänavune Playback oli suurepärane. Nii lapsed kui õpetajad jäid väga rahule. Taas oli näha, kui head ideed ja suuepärane esinemisoskus on noortel. Sedasorti üritusi tuleks isegi rohkem teha, sest see näitab, kui loovad ja andekad on noored. See loob lõbusa õhkkonna koolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles