Võistluse „Kodu kauniks“ aasta kodu asub Pärnumaal

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mareliis Raidi ja Raoul Burmanni kodu Pärnus.
Mareliis Raidi ja Raoul Burmanni kodu Pärnus. Foto: Kodu & Aed

Täna toimus Tallinnas õpetajate majas võistluse „Kodu kauniks“ pidulik lõpetamine. Kuulutati välja aasta kodu ja aasta aia tiitli saajad. Aasta kodu 2014 tiitel tuli Pärnusse Mareliis Raidi ja Raoul Burmanni eramule.

Mareliis Raidi ja Raoul Burmanni eramu Pärnus paistab žürii hinnangul silma pere vajadusi arvestava oskuslikult kujundatud tervikuna. Ühekorruselise maja valgusrikastes ruumides on kombineeritud puitu ja heledaid seinapindu. Sisustuses annab kontrasti soliidne tumehall, mille taustal joonistuvad hästi välja retromööbli õhulised ja võluvad vormid.

Võistlust „Kodu kauniks“ korraldab 14. aastat Eesti suurim kuukiri Kodu & Aed. Peale aasta kodu ja aasta aia tiitli jagati sponsorite abil välja 12 preemiat: aasta parima vannitoa, parima köögilahenduse, parima värvilahenduse, põhjamaise kodu ja loodussõbraliku kodu ning stiilse kodu auhind. Esimest korda valiti kodufinalistide hulgast publiku lemmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles