Pärnakad tõttasid ukrainlasi abistama

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sõbralt Sõbrale kaupluse vanemmüüja Rita Seimi ütlust mööda on pärnakad varmad sõjategevuses kannatada saanud ukrainlasi aitama. Soojad, pehmed ja väljanägemise järgi uued sussid, mis tema käes on, pannakse koos muude annetustega Ukraina poole teele detsembri teisel nädalal.
Pärnu Sõbralt Sõbrale kaupluse vanemmüüja Rita Seimi ütlust mööda on pärnakad varmad sõjategevuses kannatada saanud ukrainlasi aitama. Soojad, pehmed ja väljanägemise järgi uued sussid, mis tema käes on, pannakse koos muude annetustega Ukraina poole teele detsembri teisel nädalal. Foto: Urmas Luik

Üle-eestilise heategevuskampaania “Ukraina heaks!” käigus kogutakse Ida-Ukraina sõjategevuses kannatada saanud ukrainlastele rahalisi annetusi ja talveriideid, -jalanõusid ning -varustust. Ukraina kultuuriseltsi korraldatud aktsiooni partnerid on kauplusekett Sõbralt Sõbrale oma 13 poega ja MTÜ Eesti Pagulasabi.

Ka Pärnu Sõbralt Sõbrale kaupluses kogutakse ukrainlastele talveasju. Poe laoruumis avaneva vaatepildi põhjal võib järeldada, et pärnakaid ei jäta Ukrainas toimuv ükskõikseks: abi hakati siin alles reedel vastu võtma ja juba esmaspäevaks olid inimesed andnud kauplusele üle oma poolsada kotitäit annetusi.

Külma kaitseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles