Gert Olesk: esiliiga oli väga võrdne

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Olesk.
Gert Olesk. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Linnameeskonna meistriliigasse tüürinud treener Gert Olesk ütles portaalile jalgpall.ee, et meeskond vajab aste kõrgemal mängimiseks kindlasti tugevdamist.

Kas Premium liigasse jõudmine oli meeskonna eesmärk?

Hooaja alguses kohe kindlasti mitte. Esimene eesmärk oli liigasse püsima jääda, teine mängida end vähemalt tabeli keskele. Kohe Premium liigasse jõudmine oli üllatus, sest ootasin pisut enamat Kuressaarelt, Tulevikult ja Tarvalt.

Mis siis hooaja kokkuvõttes edu tõi?

Sihikindel töö ja korralikud mängud. Meil oli hea võistkond, kes suutis otsustavates kohtumistes hästi mängida ja lõime ka palju väravaid.

Hooaja keskel läksid Levadiasse meeskonna ühed liidrid Kristjan Saarts ja Rasmus Peetson. See oli kindlasti suur kaotus.

Kristjan Saarts oli liiga parim mängija ja suurim väravakütt. Meeste lahkumine oli meile muidugi tagasilöök, kuid kui vaadata hooaja teist poolt, siis õnnestus meil mängurütm ikkagi säilitada ja oma tulemusi isegi parandada. Mõned mehed said sellega lisamotivatsiooni ja võimaluse. Nad tahtsid näidata, et väärivad kohta koosseisus.

Milliseks hindad konkurentsi ja taseme esiliigas?

Liiga oli väga võrdne – kõik võisid kõiki võita, aga ka kaotada. Meile jäi ainsaks võitmatuks meeskonnaks seekord Kure. Minu arvamus on, et Flora ja Levadia duublid olid pisut üle ja Puuma langes lõpus ära, aga ülejäänud satsid olid kõik võrdsed ning määravaks sai see, milline päev just kellelgi oli. Tase oli esiliiga jaoks ka väga korralik, mehed olid tehnilised ja füüsiliselt ka head, kuigi Premium liigale jäädakse muidugi alla.

Kui palju annab juurde Raio Piiroja lisandumine?

Raio on Eesti jalgpallis tegija ning loodan, et tema nimi aitab meil leida juurde toetajaid ja loodetavasti on ta abiks ka vajalike mängijate hankimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles