Õnnetused ajendasid piirkiirust alandama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet loodab, et piirkiiruse alandamine Tallinna–Pärnu–Ikla maantee lõigul Tõllapulga tee ristmiku, Posti tee ristmiku ja Rae bussipeatuse vahel muudab liikluse senisest ohutumaks.
Maanteeamet loodab, et piirkiiruse alandamine Tallinna–Pärnu–Ikla maantee lõigul Tõllapulga tee ristmiku, Posti tee ristmiku ja Rae bussipeatuse vahel muudab liikluse senisest ohutumaks. Foto: Ants Liigus

Maanteeamet muutis hiljuti Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 137. kilomeetril Reiu külas liikluskorraldust, vähendades kiiruskaamera lähedal lubatud piirkiiruse 90-lt 70 kilomeetrini tunnis.

Maanteeameti avalike suhete osakonna peaspetsialist Allan Kasesalu ütles, et liiklejad on korduvalt teinud ettepanekuid muuta liiklus Tallinna–Pärnu–Ikla maantee lõigul Tõllapulga tee ristmiku, Posti tee ristmiku ja Rae bussipeatuse vahel ohutumaks.

„Piirangu kehtestamise põhjus on sagenenud õnnetused sõidukitega vasakule Tõllapulga teele pöörajatest möödumisel ja soov parandada bussipeatuse ja ristmike lähedal teed ületavate jalakäijate liiklusturvalisust,“ selgitas Kasemets. Ta lisas, et järgmisel aastal kavandab maanteeamet veel meetmeid, muutmaks kõnealune teelõik ohutumaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles