Lottemaa teemapark valiti Lääne–Eesti aasta turismiteoks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil valiti tänavuseks Lääne-Eesti turismiteoks Lottemaa teemapargi avamine.
Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil valiti tänavuseks Lääne-Eesti turismiteoks Lottemaa teemapargi avamine. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil valiti tänavuseks Lääne-Eesti turismiteoks Lottemaa teemapargi avamine.

MTÜ Lääne–Eesti Turismjuhataja Anneli Haabu sõnutsi vääris Lottemaa teemapark esikohta, sest Lottemaas on midagi nii eestilikku, sõbralikku ja nutikat.

„Tegu on kohaga, kus täiskasvanudki leiavad endas taas lapselikud emotsioonid – see on tõeline kogu pere atraktsioon, millesarnasest unistab iga regioon,“ ütles Haabu.

Lottemaa kõrval konkureeris turismiteo auhinnale 25 turismiobjekti, mille hulgas oli sel aastal Pärnus avatud Hedoni spaa.

Sel suvel Pärnumaal avatud Baltimaade suurim teemapark on rajatud Heiki Ernitsa, Janno Põldma ja Andrus Kivirähki loodud Lotte joonisfilmide ja raamatute põhjal. Teemaparki külastas tänavu augustis üle 40 000 huvilise, väga populaarne on Lottemaa lätlaste seas, kes moodustasid külastajatest kolmandiku.

Detsembris avab Lottemaal uksed jõuluküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles