Politseiniku arvates ei ole noored hullud ühti

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne prefektuuri parim noorsoopolitseinik Kristi Vahi koordineerib ka teiste kohalike noorsoopolitseinike tööd. Selleks on Vahi kabinetis Pärnu kaart, millele on märgitud, millises piirkonnas keegi tema kolleegidest tegutseb.
Lääne prefektuuri parim noorsoopolitseinik Kristi Vahi koordineerib ka teiste kohalike noorsoopolitseinike tööd. Selleks on Vahi kabinetis Pärnu kaart, millele on märgitud, millises piirkonnas keegi tema kolleegidest tegutseb. Foto: Urmas Luik

Tänavu Lääne prefektuuri parimaks korrakaitsepolitseinikuks valitud noorsoopolitseinik Kristi Vahi (27) soovib olla pigem probleemidega laste tugiisik kui kuri korranõudja.

Pärnumaalt Saarde vallast pärit Vahi on Pärnu politseijaoskonnas töötanud kuus aastat. Noorsoopolitseinik sai temast suuresti sellepärast, et juba politseikoolis õppides tegi ta noorsoopolitseiniku juures praktikat ja see oli kõige meelepärasem. “Huvitav töö on, sel kohal saab kõike teha ja oma aega annab planeerida,” ütles Vahi. “Saab olla väljas ja sees, teha üritusi. Tegelen nii ennetustöö kui menetlustega.”

Lapsed saavad koolitust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles