Koidulauliku võistlus jagas luuleilu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula muuseum.
Pärnu Koidula muuseum. Foto: Henn Soodla

Pärnu maakoolide luulekonkursil „Koidulauliku valgel“ astusid publiku ja žürii ette noored  luulelugejad.

Eesti keele aineühenduse esimees Kaire Laine teavitas, et luulevõistlusel osales tänavu 22 õpilast ja auhinnakohti jagati põhikooli- ning gümnaasiumiosas.

Põhikooliosas võitis esikoha Emilie Kirsi Jõõpre põhikooli 9. klassist, tema juhendaja on Helle Kirsi. Teise koha võttis vastu Peeter Hansen Sauga põhikooli 9. klassist (õpetaja Marika Hoolma) ja kolmanda Julia Laidvee Paikuse põhikooli 8. klassist (õpetaja Sirje Tannebaum).

Ära märgiti Uulu põhikooli 7. klassi õpilase Cätlin Suti (õpetaja Ly Soosaar) ja Are põhikooli 8. klassi õpilase Silver Teearu (õpetaja Mirjam Liik) esitus.

Gümnaasiumiosas oli parim Taavi-Toomas Tärk Sindi gümnaasiumi 11. klassist (õpetaja Eneli Arusaar). Teiseks tuli Carolina Tali Häädemeeste keskkooli 11. klassist (õpetaja Kaire Laine) ja kolmandaks Auris Aleksandrov Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 10. klassist (õpetaja Ly Kuningas). Ära märgiti Rauno Feldman Vändra gümnaasiumi 12. klassist (õpetaja Anne Vaher).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles