Noored õppisid ühisprojektis koostööd

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meredydd Rix (vasakult), Baki Erfidan, Lorenzo Baldoni ja Mihaela Voinea leidsid, et projektis osalemine aitas parandada nende organiseerimisvõimet ning arutelud treenisid argumenteerimisoskust.
Meredydd Rix (vasakult), Baki Erfidan, Lorenzo Baldoni ja Mihaela Voinea leidsid, et projektis osalemine aitas parandada nende organiseerimisvõimet ning arutelud treenisid argumenteerimisoskust. Foto: Ants Liigus

Itaalia, Suurbritannia, Türgi, Rumeenia ja Eesti noored õppisid Pärnus ühisprojekti käigus, kuidas tõsta enesekindlust ja julgeda oma arvamustele kindlaks jääda.

Projekti “Come along and grow” eestvedajad on pärnakad Anni Tetsmann ja Mari-Liis Pärn noorte ettevõtlikkuse arendamise ühingust MTÜ NEA. Ühing loodi mõni kuu tagasi edendamaks Pärnumaa noorte koostööd ja suhtlust eakaaslastega piiri taga. Erasmus+ programmi abiga eelmisel nädalal lõppenud rahvusvaheline noortevahetus on NEA esimene teoks saanud ettevõtmine.

Sport kui meeskonnatöö

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles