Pärnu linnapead meenutasid spaas möödunud aegu

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnakodaniku maja perenaine Hilja Treuberg üllatas linnapäid (vasakult) Andres Soonistet, Väino Hallikmäge, Jaak Saarniitu, Toomas Kivimäge ja Rein Kaske fotokoopiaga mudaravila avamisest 1927. aastal, millele ta võttis linnapeade autogrammi.
Linnakodaniku maja perenaine Hilja Treuberg üllatas linnapäid (vasakult) Andres Soonistet, Väino Hallikmäge, Jaak Saarniitu, Toomas Kivimäge ja Rein Kaske fotokoopiaga mudaravila avamisest 1927. aastal, millele ta võttis linnapeade autogrammi. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi kohtus Hedoni spaas oma kunagiste eelkäijatega. Meenutati möödunud aegu ja tegemisi ning leiti, et kõigele vaatamata on Pärnu oma õitsengu tipus.

Pärnu linnapeade kohtumisel oli teinegi kaalukas põhjus peale linna arengu hindamise. Nimelt soovis filmimees Mati Põldre jäädvustada linnajuhte ajaloolise mudaravila interjööris, et tõmmata joon alla linnakodaniku maja perenaise Hilja Treubergi algatatud videoprojektile. Nüüdseks on linti võetud kõigi endiste linnapeade meenutused oma ametiajast, mida edaspidi saavad huvilised linnakodaniku majas vaadata.

Linna narratiiv

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles