Priit Kärsna: Tasakaalus Eesti nimel

, Vigala vallavanem, Eesti Valimisliitude Vabakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kärsna.
Priit Kärsna. Foto: PP

Eesti Valimisliitude Vabakond otsustas, et küsib märtsis toimuvatel valimistel rahvalt mandaati, viimaks ellu oma manifest “Tasakaalus Eesti”. Selleks on asutud läbi rääkima Eesti Vabaerakonna, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja Eestimaa Rohelistega.

Parlamendierakondade valimiskampaania on juba alanud. Näiliselt eri maailmavaateid kajastav, kuid sisuliselt võimu monopoliseeriv ja tsentraliseeriv parlamendierakondade sõpruskond, olenemata kuulumisest koalitsiooni või opositsiooni, kaitseb Toompead üheskoos uute tulijate eest.

Seda tehakse muu hulgas tänu rahastamisele, mis valimistel tagab parlamendierakondadele tugeva eelise ja mille tulemusel peab maksumaksja oma raha eest vaatama tüütuid valimisvideoid kohe-kohe saabuvast helgest tulevikust. Mis on aga siiani takistanud pikki aastaid riiki juhtinud tegelasi olulisi muudatusi tegemast?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles