Pärnu jõe ääres toimus suur politseioperatsioon

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tööpäeva lõpu eel oli Pärnus Rääma ja Raba tänava ristmiku lähedal, endise linakombinaadi pumpla läheduses kümmekond politseiautot ja arvukalt politseitöötajad.

Mitme auto tuled olid suunatud jõkke ja politsei tegutsemisest võis aimu saada, et arvatavasti otsitakse kedagi. 

Osa politseinikke oli täisvarustuses, nad kandsid kiivreid ja kuulikilpe. Sündmuskohal oli ka politseikoer. Ala oli piiratud politseilintidega ja kedagi sündmuskoha lähedusse ei lubatud.

Vahepeal saatsid politseinikud jõe suunas venekeelseid käskusi.

Operatsioon kestis veidi alla tunni. Pärnu Postimees sai sündmuse kohta vihje umbes kell 15.45, orienteeruvalt kell 16.35 tabasid politseinikud jõe juurest otsitava. 

Kaks mundris politseinikku tõid kõrkjatest käeraudades isiku, tõenäoliselt meesterahva,  kes paigutati politseibussi. Pärast seda kuulutati politseioperatsioon lõppenuks ja ala avati taas jalakäijatele.

Kuigi politsei esialgu sündmust pikemalt kommenteerida  ei saa, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak, et Pärnus kolmapäeval toimunud politseioperatsiooni käigus tabasid korravalvurid põgenema pääsenud kahtlustatava.

"Politsei oli eelnevalt kahtlustatavat kinni pidamas, kuid mees põgenes ja tema tabamiseks kaasati täiendavaid jõude," kirjeldas Grak. "Politsei pidas põgenema pääsenud mehe kinni ja toimetas politseijaoskonda. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles