Mereäärseid koole seob koostöö

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla koolis käisid külalised Muhust ja Laulasmaalt. Koolijuhid uudistasid huviga klasse, pidasid nõu ja tegid Pärnus väikese kultuurituuri.
Raeküla koolis käisid külalised Muhust ja Laulasmaalt. Koolijuhid uudistasid huviga klasse, pidasid nõu ja tegid Pärnus väikese kultuurituuri. Foto: Marjaliisa Umb

Pärnu Raeküla kool võõrustas hiljuti Muhu ja Laulasmaa kooli kolleege, kellega mindi pärast pikki nõupidamisi Pärnu kultuurielu kaema.

Raeküla kooli arendusjuht Marjaliisa Umb ütles, et kolme kooli juhtkond saab kokku igal sügisel ja sedakorda oli kokkusaamiskohaks Raeküla kool.

Alustuseks tutvustasid Raeküla kooli õppealajuhataja Agita Keerd ja õpetaja Pille Nurk külalistele projekti „Kiusamisest vaba kool“. Selle Taanist alguse saanud kiusamisvastase projektiga ühines Raeküla kool eelmisel õppeaastal, olles Pärnus esimene ettevõtmisega liitunud kool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles