Eesti toitu tasub otsida lipuvärvides märgi alt

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turult ostes võib üsna kindel olla, et punapõsksed õunad ja prisked kapsad tõesti Eestis kasvatatud on.
Turult ostes võib üsna kindel olla, et punapõsksed õunad ja prisked kapsad tõesti Eestis kasvatatud on. Foto: Ants Liigus

Kes soovib tarbida eestimaist toitu, peaks poes uurima pakendeid ja viima end tootemärgistustega kurssi.

Eelmisel kuul algatas Eesti toiduliit kampaania “Soeta eestimaist, toeta eestimaist”, millega kutsuti üles tarbima novembris võimaluste piires vaid eestimaist toitu.

Idee tundus tore: kuuldavasti on Eesti toidutootjad hädas, sest Venemaa keeras meie toodangu ees poeuksed lukku. Seepärast otsustasin eksperimendi korras nädala jooksul oma ostuharjumisi uurida ja poest just Eestis toodetud kraami koju tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles