Noored aitavad kiusamist ära hoida

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga kooli õpilased said laulja Helen Adamsoni algatatud üleriigilise kiusamisvastase projekti kaudu palju mõtteainet, kuidas ise midagi ära teha.
Kuninga kooli õpilased said laulja Helen Adamsoni algatatud üleriigilise kiusamisvastase projekti kaudu palju mõtteainet, kuidas ise midagi ära teha. Foto: Siiri Paasma

Pärnu Kuninga tänava põhikoolis toimusid andeka noore laulja Helen Adamsoni algatatud üleriigilise kiusamisvastase projekti saalitunnid 4.–9. klassidele.

„Emotsionaalsete muusikapalade kõrval toodi noorteni mõtted kiusamisest kui nähtusest ja selle mõjust inimesele,“ kirjeldas Kuninga kooli huvijuht Siiri Paasma.

Igal esinejal oli rääkida oma lugu. Kõik lood olid teemaga seotud ja kõnetasid noori eluliste näidete kaudu. „Peale meie kooli olid projektis osalejad käinud oma lugusid rääkimas juba 15 koolis,“ teadis Paasma.

Lapsed kuulasid suure huviga. Hiljem valmis laste ühistööna Kuninga kooli plakat teemal “Mida mina saan teha, et kiusamist vähendada ja ära hoida?“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles