Pärnu linnavalitsus otsib jäätisekioskite pidajaid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätised.
Jäätised. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Pärnu linnavalitsus otsib jäätisekioskite pidajaid, kes investeeriksid viieks suveks kioskite ühtsesse väljanägemisse, jäätisekioski arhitektuurikonkursi võidutööst kinnipidamist ei nõuta.

Kaks aastat tagasi korraldas linnavalitsus arhitektuurikonkursi, mille võitis Gunnar Kuruski ja Tanno Tammessoni töö “Jäätis kuubis”. Võidutöö järgi pidanuks Pärnu jäätisekioskid olema kahest küljest avatud kuubid, mille fassaadiks on värvitud ja lakitud vineer, sisustus valdavalt puidust ja tööpinnad metallist. Kahest küljest kokkuvolditava fassaadi taga oli ette nähtud rõduklaasidel põhinev kokkulükatav klaasisüsteem.

Linnapea Toomas Kivimägi sõnade järgi oleks kiosk maksnud 16 000 – 18 000 eurot ja ettevõtjad ei pidanud kulutust mõistlikuks. Saavutamaks kioskite ühtset väljanägemist, otsustas linnavalitsus leppida võidutööd imiteeriva lahendusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles