Naiselööjal löödi kesklinnas nina veriseks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli tänaval naisterahvast rünnanud mees sai karistuseks ise nina veriseks ja vajas meedikute abi. Pärast vestlust politseinikega lubati ta koju.
Rüütli tänaval naisterahvast rünnanud mees sai karistuseks ise nina veriseks ja vajas meedikute abi. Pärast vestlust politseinikega lubati ta koju. Foto: Ardi Truija (videotõmmis)

Reede öösel vastu laupäeva jageles Pärnu politsei peamiselt purjus inimestega, kuid muret tegid sisselöödud aken ja Rüütli tänaval peksa saanud meeski.

Pärnu Postimees vaatles politsei tööd ja ilustamata võib väita, et linnas käis sel reedeõhtul pidu. Justkui sellega arvestades oli Pärnu politseijaoskonnas tol ööl tööl viis patrulli.

Kohtume Pärnu politseijaoskonna välijuhi Rivo Saare ja teda tol ööl saatva Paikuse politseikooli kadeti Karl Tiiduga pärast kella 20 politseimaja juures. Sõidame öö jooksul toimetuse autoga veidi politseiauto sabas, aga enamasti annab välijuht meile teada, kui kuskil midagi kajastamisväärset toimub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles