Piletimäng: lõpeta jõulud Smilersiga kuursaalis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers tuleb jälle kuursaali.
Smilers tuleb jälle kuursaali. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Kahe nädala pärast, teisel jõulupühal ehk 26. detsembril paneb Pärnu kuursaalis peo püsti ansambel Smilers, mis kannab ette kõik oma tuntumad hitid.

Saadame ühe inimese koos kolme sõbraga Smilersiga pidu panema ja jõulukingiks paneb kuursaal võitnud seltskonnale välja jookide ja suupistetega laua.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Mis ansambel esineb Pärnu kuursaalis tänavu aastavahetusel? On see Karavan või Apelsin?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 18. detsembri keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu. 

Eelmise mängu küsimuse “Milline “Pukka Upi” resident-DJ on Sugaris tavapärane külaline ja on siin kohal järgmisel nädalalgi? On see Mark Robinson või Chris Coco?” õige vastus on Mark Robinson.

Reedel saavad kaaslasega Sugaris Ibizalt pärit sariüritusel “Pukka Up” pidutseda Reet Tohv, Sven Solovjov ja Mirell Põlma.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles