Spordihallis mängivad viie riigi korvpallipoisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Täna Pärnus algaval kolmepäevasel Pauluse klubi jõuluturniiril pakuvad Eesti noortele korvpalluritele konkurentsi Soome, Läti, Leedu ja Venemaa võistkonnad.

“Juba kümnendat korda toimuval rahvusvahelisel turniiril osaleb 32 võistkonda ja mängud toimuvad Pärnu spordihallis neljal väljakul,” rääkis turniiri peakorraldaja, Pauluse korvpalliklubi treener Johan Kärp (pildil) Pärnu Postimehele. “Ootame lapsevanemaid ja korvpallisõpru kaasa elama nii omadele kui külalistele. Olen kindel, et tuleb erakordselt vahva ja pingeline turniir. Erinevalt eelmistest aastatest ei ole seekord turniiril tüdrukute võistkondi.”

Kokku võisteldakse neljas vanuseklassis. Korraldajaklubi poisid hakkavad turniirivõitu jahtima 1999. ja 2000. aastal sündinute konkurentsis ning KK Pärnu treenerite kasvandikud mängivad 2002. ja 2006. aastal sündinute turniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles