Arestimaja töötajat ähvardab vägivallasüüdistuse eest vangla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtusaalis oma kaitsja Raul Obergi kõrval istudes jätab Valeri Buravkov (paremal) vaikse ja tasakaaluka inimese mulje. Võib vaid ette kujutada, milliste sõnadega pidid kainenema toodud mehed teda töötlema, et ta rusikad käiku lasi.
Kohtusaalis oma kaitsja Raul Obergi kõrval istudes jätab Valeri Buravkov (paremal) vaikse ja tasakaaluka inimese mulje. Võib vaid ette kujutada, milliste sõnadega pidid kainenema toodud mehed teda töötlema, et ta rusikad käiku lasi. Foto: Ants Liigus

Lääne ringkonnaprokuratuur taotles Pärnu maakohtus osaliselt reaalset vangistust Pärnu arestimaja töötajale, kes süüdistuse kohaselt kasutas 2012. aasta hilissuvel liigset jõudu nelja mehe suhtes.

Süüdistaja hinnangul on arestimaja töötaja Valeri süü võimuliialduses tõendatud ja kohus peaks talle määrama kaheaastase vangistuse, millest kuus kuud tuleks tal reaalselt trellide taga veeta. Ülejäänud karistusaega ei tuleks prokuröri arvates pöörata täitmisele, kui kohtualune ei soorita kolmeaastase katseaja jooksul uut kuritegu.

Arestimaja töötaja kaitsja leidis, et süü pole tõendatud ja kohtualune tuleks õigeks mõista. Pärnu maakohus kuulutab lahendi 6. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles