Mai kool võistles end ProgeTiigri finaali

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kool Pärnus.
Mai kool Pärnus. Foto: Ants Liigus

Eile selgusid üle-eestilise ProgeTiigri tehnoloogiakonkursi „Tuleviku õpperuum 2050!“ finalistid, kelle hulka kuulub ka Pärnu Mai kool.

Hariduse infotehnoloogia sihtasutuse korraldatava ProgeTiigri õpilaskonkursi finaali pääses 250 finalisti 90 tööga. „Kõige tasavägisem oli konkurss arvutianimatsiooni ja -mängu kategoorias, sest selle kategooria teises vanuserühmas oli väga palju häid töid, kuid ainult kümme sai edasi,“ ütles ProgeTiigri programmijuht Mari-Liis Peets.

Just selles kategoorias pääsesid edasi Pärnu Mai kooli „Kakuke ja matemaatika (2. rühm)“, mille autorid on Mia-Mai Kalda, Triin-Rikitsa Kuningas ja Evelin Tõnisson, õpilasi juhendas Tiiu Vendel, ning „Kass Jann satub kooli“, autorid Uku Pinnar ja Markus Post, keda juhendas Tiiu Leibur. Finaali jõudis töid kõikjalt Eestist.

Finaalüritus toimub 24. jaanuaril Tallinna Lauluväljakul, kus finalistid esitlevad oma töid ja välja kuulutatakse publiku lemmikud ning konkursi võitjad. Kõik tehnoloogiahuvilised saavad tutvuda paremate konkursitöödega, osaleda tehnoloogia töötubades, näha põnevaid teadusetendusi ja uudistada tehnoloogia ja hariduse messi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles