Geograafias paistis silma Sütevaka

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga. Foto: Ants Liigus

Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilased viisid Pärnu linna koolide geograafiaolümpiaadilt kodukooli üheksa auhinnalist kohta.

Esikoha pälvis 12. klasside arvestuses Liis-Eleen Kalmer Sütevaka humanitaargümnaasiumist (õpetaja Ene Kõo), teiseks tuli Bert Reila Koidula gümnaasiumist (Gerli Luks) ja kolmandaks Julius Koppel Sütevakast (Ene Kõo).  

Üheteistkümnendike suurima punktisumma kogus Helo Liis Soodla Sütevakast (Ene Kõo), talle järgnesid Helger Kuusik ühisgümnaasiumist (Marge Kurm) ja Kristo Karl Aedma Koidula koolist (Gerli Luks).

Kümnendike esikolmik – võitja Kevin Post, teisele kohale võistelnud Karin Allik ja kolmandaks tulnud Mihkel Annusveer – õpib Sütevakas Ene Kõo käe all.

9. klasside parim oli August Vesik Mai koolist (Marge Kurm) ja teise koha sai Janeli Arukask Sütevakast (Ene Kõo). Kolmandat kohta jagasid Brandon Loorits Mai koolist (Marge Kurm) ja Marie Anna Blehner Ülejõe gümnaasiumist (Daisy Kärner).

8. klasside võidu võttis Heleri Keeman ja teiseks tuli Hans Markus Kalmer, mõlemad Sütevakast (Ene Kõo). Kolmas oli Otto Gustavson Mai koolist (Marge Kurm).

7. klasside tugevaim oli Markus Visnapuu Mai koolist (Marge Kurm), teise koha pälvis Thekla Talts Kuninga tänava koolist (Urmas Lekk), kolmandat kohta jagasid Simo Teearu Mai koolist (Marge Kurm) ja Henry Niemann Rääma põhikoolist (Arina Galkin).

Kokku võistles geograafias 67 õpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles