Shalomi abikeskuse tööl pole lõppu näha

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shalomi sünnipäevapeol Agape keskuses soovisid abikeskuse juhatajale Anne Aasale (paremal) õnne ja jõudu Pärnu abilinnapea Jane Mets, riigikogu liige Indrek Saar ja sotsiaalminister Helmen Kütt.
Shalomi sünnipäevapeol Agape keskuses soovisid abikeskuse juhatajale Anne Aasale (paremal) õnne ja jõudu Pärnu abilinnapea Jane Mets, riigikogu liige Indrek Saar ja sotsiaalminister Helmen Kütt. Foto: Ants Liigus

Eelmisel nädalal pidas 20. aastapäeva Pärnu Shalomi abikeskus ning mitmel tähtpäevaüritusel meenutati, kuidas rootslaste abiorganisatsioon paarikümne aasta eest Pärnus kanda kinnitas.

Sünnipäevatorti lõigati lahti nii Shalomi Riia maantee kaupluses kui laupäeval Agape keskuses peetud sünnipäevapeol. Külaliste hulgas olid külalised Rootsist eesotsas Oskarshamni gümnaasiumi õpetaja ja misjonikiriku noorsootöö tegija Ulf Ljunggreniga.

Shalomi abikeskuse juhataja Anne Aas mäletab oma jutu järgi tänapäevani, kuidas 1990. aastal saabus Pärnusse misjonilaev Shalom: kahemastiline purjekas, mis kuulub Rootsi samanimelisele misjoniühendusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles