Galerii: Pärnus tunnustati aasta meest, naist ja tegu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Ammende villas toimus täna tänuüritus, kus linnapea Toomas Kivimägi vastuvõtul pärjati tänavuse aasta mehe ja aasta naise tiitiliga Trimex Balti OÜ juhataja Maiu Antsmaa ja ärimees Margus Kangur. Aasta teoks tunnistati tänavu linlaste seas suure populaarsuse võitnud ja uhke väljanägemisega tervisespordirada Pärnu jõe vasakkaldal.

Maiu Antsmaa on Trimtex Balti OÜ juhataja. Trimtex on Norra kapitalil põhinev ettevõte, mis valmistab eritellimuse järgi spordirõivaid peamiselt Skandinaaviasse. 2008. aastal nelja töötajaga alustanud firmas töötab praegu 78 inimest. Tänavu Pärnumaa parimaks ettevõtteks nimetatud Trimtex Baltic müügitulu kasvas aastaga 37%, ulatudes pea 8 miljoni euroni. Kuna eksport moodustab ettevõtte müügikäibest 99,8%, tegigi see ettevõttest möödunud aastal suurima eksportmahu tõstja. Ettevõttel on plaanis laieneda kaasaegsetesse, tellimusmahtude kasvu tagavatesse ruumidesse. Praegu paikneb Trimtex endistes Marati vabriku ruumides. Maiu Antsmaa on andnud oma tegevusega Trimtexi juhina märkimisväärse panuse ettevõtluse arendamisse linnas.

Aasta meheks nimetatud Margus Kangur on oma ettevõttega Mudaravila Investeeringud renoveerinud tänavu Pärnu kuurordi ühe pärli- Pärnu Mudaravila ning teinud sellest aastaringselt toimiva luksusliku neljatärni spaa- ja hotellikeskuse Hedon. Ettevõte investeeris hoone renoveerimisse ja ehitusse 11 miljonit eurot. Sellega sai Pärnu juurde 80 töökohta ning Pärnu kuurordi sümboli, Mudaravila hoone, elegantselt korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles