Charli XCX, „Sucker”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Plaadi esikaas

„Sucker“ on Briti laulja-laulukirjutaja Charli XCXi kolmas stuudioalbum ja ühtlasi esimene, mille ta muusikamaailma uksepraost päriselt sisse paiskab. Kui kohalikule publikule on XCX tõenäoliselt tuntud Iggy Azaleaga kahasse loodud „Fancy“ ja Icona Popi „I Love It“ kirjutamise kaudu, siis tegelikult on XCX lauljanagi oma universumis superstaar.

Arvatavasti kujuneb „Sucker“ XCXi senisest kolmest albumist edukaimaks. Ja põhjusega. XCX suudab oma loomingusse maagilisel moel kätkeda Y-generatsiooni essentsi ja noore toore energia, mis realiseerub kõlavate sündihelide ja mikrofoni kiljutud kaasakiskuvate refräänide kujul.

„Sucker“ esindab viimase aja popmuusika võimsaima arenguga suunda: tantsuline tümpsuv sündipopp, mis laenab elemente nii pehmemast trance-muusikast, 1980ndate popist kui kitarrikärinaga poprokist. Energia poolest jagab XCXi viimane kauamängiv sama vereringet just 80ndate girlpower’iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles