Palju õnne, The Belka!

Heiko Leesment
, ansambli Sibyl Vane liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Belka eestvedaja Ivo Orav on Pärnu muusikalegend, kes on eeskujuks nii mõnelegi algajale muusikule.
The Belka eestvedaja Ivo Orav on Pärnu muusikalegend, kes on eeskujuks nii mõnelegi algajale muusikule. Foto: Urmas Luik

20 aastat on mõne jaoks lühike aeg, kindlasti mitte sinu jaoks. Aga see pole koht, kus diskuteerida diagnoosi üle, vaid nentida, et oled täpselt selles eas, kus olema pead.

Tean, et sündisid jõulude eel üsna segasel ajal, mille kohta räägitakse uskumatuid lugusid. See oli täpsemalt 1994. aasta 22. detsembril. Juhtus see kohas, millest räägitakse samuti uskumatuid lugusid ehk Mai kultuurikeskuses.

See oli koht, mis peale tähtsuse kohalike muusikasõprade ja muusikute seas on vaieldamatult olulisel kohal kogu Eesti muusikaelus. Olgu kultusliku Mai Musa Festi staabina või hinnatud stuudio kodupaigana. Tollel õhtul kaks päeva enne jõule see siis juhtus ja mul on siiralt kahju, et ei saanud olla selle ajaloolise hetke tunnistajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles