Väärkütja pliidi tarbeks pakuti 1000 eurot

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein lubas, et lõhkist pliiti ta enam ei küta.
Rein lubas, et lõhkist pliiti ta enam ei küta. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimehes ilmunud lugu visast väärkütjast, kes päästeameti keelust hoolimata oma katkist pliiti kütab, sest raha uue ehitamiseks ei ole, puges headele inimestele hinge. Toimetusse helistanud mees oleks valmis andma Reinule uue pliidi ehitamiseks 1000 eurot.

“Mul on temast kahju,” põhjendas avalikkuse eest tundmatuks jääda eelistanud (nimi toimetusele teada – A. P.), hääle järgi soliidses eas härrasmees, miks ta on valmis oma taskust võõra inimese toetuseks sellise summa välja käima. “Mingisugune Rahvarinde vaimsus ei lase mul hädasolijat hätta jätta,” lisas ta.

Uue pliidi ehitamine, nagu talle ühest pottsepatöödele spetsialiseerunud ettevõttest selgitatud, minevat maksma 1000–1500 eurot, millele lisanduvat veel paarsada eurot vana pliidi äravedamise eest. Seega kokku tuleks arvestada umbes 1700 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles