Linn tunnustas aasta tublimaid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe lugejate poolt aasta parimaks teoks tunnistatud Pärnu jõe vasakkalda terviseraja valmimise eest võtsid auhinna vastu (vasakult) üks idee algatajaid, Pärnu spordiliidu esimees Enn Hallik ning idee elluviijate esindajatena Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius ja Pärnu linnavalitsuse välisprojektide koordinaator Mirje Auksmann.
Pärnu Postimehe lugejate poolt aasta parimaks teoks tunnistatud Pärnu jõe vasakkalda terviseraja valmimise eest võtsid auhinna vastu (vasakult) üks idee algatajaid, Pärnu spordiliidu esimees Enn Hallik ning idee elluviijate esindajatena Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius ja Pärnu linnavalitsuse välisprojektide koordinaator Mirje Auksmann. Foto: Ants Liigus

Kolmapäeva õhtul Pärnu Ammende villas pidulikul aastalõpu vastuvõtul andsid linnavolikogu esimees Krista Nõmm ja linnapea Toomas Kivimägi üle aasta naise, mehe ja koos Pärnu Postimehe peatoimetaja Peeter Raidlaga aasta parima teo tunnustuse.

Tänavune aasta naine on Trimtex Balticu juhataja Maiu Antsmaa ja aasta mees Mudaravila Investeeringute üks omanikke Margus Kangur. Mõlemale anti suur naise või mehe kuju, mis järgmisel aastal vahetatakse väikese vastu, sest suured kujud on rändauhinnad.

Keeruline oli leida inimesi, kes võtaksid vastu 2014. aasta teo, Jaansoni raja auhinna. Lõpuks ulatati tunnustus ühele idee pakkujatest Enn Hallikule ja raja valmimise eest seisnud Romek Kosenkraniusele ja Mirje Auksmannile. Teine idee autor ja mõtte läbisuruja oli loomulikult sõudelegend Jüri Jaanson, kes linnapea vastuvõtul ei viibinud. Kõik nad tõdesid, et Jaansoni raja valmissaamisele aitasid kaasa väga paljud inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles