Pärnu premeeris karika võitnud võrkpallimeeskonda

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond tuli Eesti karikavõitjaks.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond tuli Eesti karikavõitjaks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu linnavalitsus otsustas premeerida Pärnu võrkpalliklubi meeskonda, kes aastase vaheaja järel tuli Eesti karika võitjaks.

Linnavalitsuse istungil määrati 1500eurone preemia Pärnu võrkpalliklubile, kes 13. detsembril Tartus esikohamängus võitis tiitlikaitsjat TTÜd. Võitja selgitamiseks läks vaja nelja geimi. Käesolevast aastast on meeskonna peatreener Avo Keel, kes koos klubi juhtide ja toetajatega asus otsustavalt meeskonda tugevdama ja seadis eesmärgi olla hooajal kolmes finaalis ja vähemalt kaks nendest võita.

„Üks kolmest on käes, " ütles Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. „Tahan kiita mängijaid ja treenereid, kes selle jõulukingituse linnarahvale tegid. Mäng oli oluliselt pingelisem, kui tulemus seda näitab. Närvirakke kulus palju nii mängijatel kui publikul. Aga mängumeeste punktid, mis algavad 20ndast, nagu Avo tavatseb öelda, võtsid meie mehed ära. Oli uhke ja võimas tunne. Tänu ka fännidele, kes ei pidanud Tartu sõitu pikaks!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles