Pärnu kutseõpetaja pälvis mööblitootjate tunnustuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Jakobsonile (keskel) andsid tunnuskirja üle mööblitootjate liidu tegevdirektor Herkki Kitsing (vasakul) ja juhatuse esimees Robert Pajussaar.
Leo Jakobsonile (keskel) andsid tunnuskirja üle mööblitootjate liidu tegevdirektor Herkki Kitsing (vasakul) ja juhatuse esimees Robert Pajussaar. Foto: Erakogu

Eesti mööblitootjate liidu aasta kutseõpetaja tunnustuse pälvis tänavu Pärnumaa kutsehariduskeskuse Niidupargi õppetöökoja tisleri eriala kutseõpetaja Leo Jakobson.

Et Jakobson suundus suve lõpus pensionile, oli mööblitootjate liidul hea meel anda esimene väärikas tunnustus just Pärnu mehele, kelle aasta kutseõpetajaks valiku otsustas liidu kutsekomisjon lõppvoorus ühehäälselt.

Leo Jakobsoni juhendamisel on kujunenud hinnatud valdkonnaspetsialiste, näiteks Ülar Toompalu, kes lõpetas 1975. aastal tisleri eriala ja sai spetsialistiks Skano tehases, samuti Marek Reimal, kes 90ndatel lõpetas tisleri eriala ja suundus Viisnurka tööle.

Mööblitootjate liit jätkab aasta kutseõpetaja tunnustamisega järgmiselgi aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles