Lehetellimus tõi loosiga tahvelarvuti

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees loosib kõigi lehetellijate vahel detsembris igal nädalal välja tahvelarvuti, täna käis toimetuses auhinnal järel Varbla valla Vaiste küla elanik Helve Sludnikova.
Pärnu Postimees loosib kõigi lehetellijate vahel detsembris igal nädalal välja tahvelarvuti, täna käis toimetuses auhinnal järel Varbla valla Vaiste küla elanik Helve Sludnikova. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees loosib kõigi lehetellijate vahel detsembris igal nädalal välja tahvelarvuti, täna käis toimetuses auhinnal järel Varbla valla Vaiste küla elanik Helve Sludnikova.

Elupõlise Pärnu Postimehe lugeja sõnutsi pole tal loosiga varem vedanud. „Tahvelarvuti võit oli suur üllatus,“ ütles Sludnikova.

Enda jutu järgi on naine Pärnu Postimeest lugenud sellest ajast, kui ta lugeda mõistab. „Seni olen lugenud paberlehte. Arvutist ma lehte ei jälgi, aga nüüd tuleb vist õppima hakata,“ arvas loosivõitja, kes digilehega saab juurdepääsu pildigaleriidele ja videotele.

Sludnikova kinnitas, et on Pärnu Postimehega väga rahul. „Minu arvates on Pärnu Postimees väga huvitav leht,“ lausus ta. Rohkem pakuvad huvi tarbijalood ja uudised, kuid teisedki kirjatükid saavad loetud. „Tavaliselt loen kogu lehe läbi. Väga hea on see, et lehega saab kaasa väljaanded Osuti ja 60 +, kus on palju huvitavat lugemist,“ märkis Sludnikova.

Ühinenud Ajalehtede selleaastasest jõululoosist võtavad osa kõik lugejad, kelle tellimus on pikendatud ehk 15. jaanuariks on olemas kehtiv tellimus. Loosmises osalevad loomulikult needki, kes tellivad lehte e-arve püsimakselepingu ehk kunagise otsekorralduslepinguga.

Meeldetuletuseks neile, kes alles plaanivad lepingut sõlmida: kõik paberlehe tellijad saavad kaasa paroolid lehe veebiküljele pääsemiseks. Pärnu Postimees annab veel väikese vihje: lehetellimus on kindlasti väga hea jõulukingitus.

Järgmised tahvelarvutid loositakse välja 22. ja 29. detsembril. 8. detsembri loosimisel võitis tahvli Tiiu Lahe Pärnust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles