Satiirikogumik osatab euroopalikke väärtusi

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu liige Valter Parve, kelle loodud tegelaskuju on Euroopa Liidu huumorivolinik, kirjutas satiirikogumiku Euroopa väärtustest.
Pärnu linnavolikogu liige Valter Parve, kelle loodud tegelaskuju on Euroopa Liidu huumorivolinik, kirjutas satiirikogumiku Euroopa väärtustest. Foto: Urmas Luik

Lehelugejaile arvukate arvamusartiklite kaudu tuntud ja kohalikus poliitikaski aktiivne Valter Parve üllitas satiirikogumiku “Euroopalik väärtus”.

Muidu südamliku ja loomult ning kasvatuselt empaatilise mehe poolesajaleheküljeline üllitis üllatab, naerdes kohati lausa materdava õelusega välja euroopalikke “väärtusi”, nagu näiteks sookvoodid demokraatlikel valimistel või kojuigatsustasu maksmine europarlamentääridele.

Parve soovitab (rakendatav vähemates esinduskogudeski, riigikogus näiteks) veel sisse seada lapse-, Gucci- ja meheigatsusraha, viimasena nimetatu euroopalikul kombel mõistagi soost sõltumata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles