Rautio laulab lapi leelot?

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rovaniemi kohtutäitur Pasi Rautio saab nädala pärast jälle mõnuga Jaanus Nõmmsalule (vasakul), Avo Keelele ja Sten Esnale sõnu peale lugeda.
Rovaniemi kohtutäitur Pasi Rautio saab nädala pärast jälle mõnuga Jaanus Nõmmsalule (vasakul), Avo Keelele ja Sten Esnale sõnu peale lugeda. Foto: Ants Liigus

Laupäeval, 27. detsembril võõrustab Pärnu praegune võrkpallimeeskond retromängus aastatetaguseid ässasid, keda juhendab taas Rovaniemi mees Pasi Rautio.

Rautio õpetuste saatel jõudis ESS Pärnu võrkpalliklubi meeskond kümmekond aastat tagasi Euroopa Top Teams sarja kaheksa parema sekka (järgmisel hooajal esineti koguni Champions League’is) ning oli väga lähedal esineliku turniirile. Suudetuks kodus realiseerida matšpallid hilisema karikavõitja Hollandi Piet Zoomersi vastu, võinuks juhtuda veel ühte koma teist.

“Kõige rohkem ongi mul kahju sellest, et Piet Zoomers käest ära läks. Oleks me neid võitnud, teinuks me taotluse Top Teams sarja Final Fouri korraldamiseks. Ja Pasi lubas, et kui me finaali jõuame, laulab ta saalile lapi leelot. Julge tükk, minu teada ta eriline laulumees ei ole,” meenutab toonase meeskonna sidemängija ja Pärnu praeguse meeskonna peatreener Avo Keel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles