Video: Pärnu Postimees tänas loovaid lapsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:JOONISTUSED PÄRNU POSTIMEHE KALENDRIS : PÄRNU, EESTI,19DEC14-
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:JOONISTUSED PÄRNU POSTIMEHE KALENDRIS : PÄRNU, EESTI,19DEC14- al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees kutsus täna Endla teatrisse need lapsed, kes joonistasid ajalehe 2015. aasta kalendrisse pilte. Kutsutud olid lapsed koos vanemate ja juhendajatega ning toimetuse koostööpartnerid, kelle logod on kalendris. 

Teatrimajas tänati noori kalendripiltide autoreid. Iga laps sai tänukirja, kalendri ja kommikarbi ning kingituse partnerfirmalt, kelle logo oli lisatud lapse pildile. Tänati ka laste juhendajaid. 

Igal aastal lehe vahel ilmuv kalender sai seekord omanäoline. Toimetuse üleskutsele vastasid maakonna enam kui 40 lasteaeda ja ka kodused lapsed. "Joonistusi kogunes nii palju, et neist oleks saanud teha 81 kalendrit, ilma et ükski pilt korduks," ütles ajalehe levi- ja turundusjuht Erkki Lumisalu, kes nimetas valminud üllitist hea tuju kalendriks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles